Welkom!

Welkom!

Welkom op deze pagina. Ik ben sinds vandaag begonnen met een nieuwe hobby… Fotograferen. Na lang nadenken wat een leuk en ontspannend tijdsverdrijf zou kunnen zijn, werd ik door mijn vrouw gewezen op fotograferen. Na een korte tijd hierover nagedacht te hebben, wat research gedaan en de knoop doorgehakt en vanmorgen een mooie instap DSLR aangeschaft bij CoolBlue in Den-Haag. De keuze is gevallen op de Canon EOS 2000D met een 18-55mm IS II lens.

Ik heb hierbij de volgende accessoires aangeschaft:

Van de geheugenkaartjes heb ik 2 exemplaren aangeschaft om te kunnen wisselen. De extra accu gebruik ik met name als ik langere tijd onderweg ga zijn zodat ik niet zonder stroom kom te staan.

Omdat ik nog geen dure lenzen wil aanschaffen op dit moment, heb ik wel voor een polarisatiefilter gekozen. Hiermee heb ik de mogelijkheid om toch nog wat aan te passen en te kunnen spelen met lichtreflectie op basis van dit filter.

Wat ik inmiddels wel ontdekt heb is dat fotograferen niet makkelijk is. Met name goed fotograferen is gewoon moeilijk. Er komen een heleboel termen bij kijken zoals diafragma, sluitertijd, ISO en 100-en verschillende soorten lenzen.

De aankomende tijd ga ik me hier verder in verdiepen, tutorials volgen en uiteraard veel fotograferen. Ik zal dan ook regelmatig mijn foto’s op deze pagina posten. Will keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *